הסיפוור של

הסיפור שלנו

"נֹעַה" – מסורת של דיוק ותשוקה של שף

בלב הרי ירושלים, בין חורש טבעי לנוף עוצר נשימה, שוכנת מאפיה ומסעדה "נֹעַה" – שילוב ייחודי של מאפייה וביסטרו שף, שנפתח כמחווה לאימו של השף אלדד שמואלי.

אלדד, שף בעל ניסיון עשיר במסעדות מובילות בארץ ובעולם, הביא למקום את הדיוק הקולינרי והאסתטיקה המוקפדת של המטבח האירופאי, לצד חום ישראלי כפרי. 

בבקרים, המאפייה מציעה לחמי מחמצת אמיתיים בעבודת יד, מאפה שמרים ועוגות בעבודת יד, כולם נאפים בקפידה מחומרי גלם מובחרים וטכניקות קלאסיות שלמד במהלך שנותיו בעולם. 

עם רדת הערב, המקום מתעורר לחיים כביסטרו אינטימי, שבו כל מנה מביאה לידי ביטוי את אהבתו של אלדד לאוכל מדויק ומוקפד.
תפריט הערב כולל מאזטים משובחים מנות כמו פילה דג טרי ברוטב חמאה, לימון ויין לבן, פסטות בעבודת יד עם רטבים עשירים, ומנות בשר הנצלות על האש ומשלבות בין טעמים קלאסיים למודרניים. 

האווירה הכפרית והחמימה, הנוף עוצר הנשימה והדיוק הקולינרי יוצרים חוויה בלתי נשכחת – ביסטרו "נֹעַה" הוא לא רק מסעדה, אלא סיפור של תשוקה, דרך ויצירה.

נועה - אפייה מקומית

הכירו את הצוות שלנו

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית גולר מונפרר סוברט לורם שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, ושבעגט ליבם סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף, בגורמי מגמש

אלי ישראלי

בעלים

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, ושבעגט סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף

ענת לוי

שף

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, ושבעגט סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף

חיים כהן

שף

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, ושבעגט סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף

אורלי לב

מנהל

לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר שבצק יהול, לכנוץ בעריר גק ליץ, ושבעגט סולגק. בראיט ולחת צורק מונחף